Organisaties


industriele reiniging.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Organisaties
Scheers schoonmaakbedrijf
In 1991 is Scheers begonnen als glazenwasser. Nu 24 jaar later is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern allround schoonmaakbedrijf dat alle noodzakelijke vakkennis en deskundigheid in huis heeft om de hygiƫne in en om uw bedrijf of instelling aan te laten sluiten bij uw eisen en wensen.\r\nWij zijn al 25 jaar een vaste waarde in de zakelijke markt. Ons schoonmaakbedrijf richt zich met name op bedrijven, instellingen in de gezondheidszorg, scholen en horecagelegenheden.
https://www.scheers.biz/

Branchevereniging DICA
Branchevereniging DICA
http://www.dica.nl/

Waterjetting.org (eng)
Waterjetting is a primary source for information on water jet technology, worker safety, osha regulations and permits dealing with heavy metals and paint removal on ships, bridges and infrastructure. lydia frenzel travels and lectures on standard language and risk management.
http://www.waterjetting.org/

WJTA
WJTA
http://www.wjta.org/

Stegeman Hasselt
Als specialist in (gevel-) reiniging geniet Stegeman Hasselt bekendheid in de wijde regio van Hasselt. Klanten weten ons te vinden voor renovatie en impregneren van gevels, (zand)stralen, hogedrukreinigen etcera. Onze expertise en portfolio omvat echter een veel breder aanbod. We leveren nooit in op kwaliteit en staan 100% garant voor een onvoorwaardelijke service. Dus: afspraken nakomen, goed en betrouwbaar werk leveren en problemen nooit uit de weg gaan. Waarden die ook uitstekend passen bij het karakter van Stegeman Gevelreiniging: een echt familiebedrijf, met een hecht team van 7 vakmensen.\r\n
http://www.stegemanhasselt.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 5 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy